Adventure summer school in Tavistock

 

Tavistock is een zeer rustgevende plek om de jongerencursus te volgen. Omgeven door de natuur, zijn er prachtige dingen te zien en avontuurlijke dingen te beleven. Het is een klein, pitoresk dorpje in zuidwest Devon, aan de rand van het Dartmoor National Park. Het is gelegen tussen 2 kustlijnen van Engeland. Onbetwist is dit een van de mooiste plekjes van heel het Verenigd Koninkrijk. Het is er erg veilig en ideaal voor jonge studenten om kennis te nemen van de Engelse cultuur en levensstijl.

 

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering
 • Transfers vanaf Heathrow

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Mount Kelly heeft vijf grote huizen, waarbij je de traditionele Engelse boardingschool-stijl proeft. De badkamers zijn gedeeld en elk huis biedt een mix van twee-, drie- en vierpersoons slaapkamers. In elk huis bevindt zich een lounge area waar je lekker kunt afspreken en rondhangen met jouw klasgenoten. Volop gezelligheid dus! Het ontbijt, de lunch en avondeten worden voor je geregeld. Op de campus is er altijd personeel aanwezig om jou te helpen, mocht er iets zijn. Op 5 tot 10 minuten van Mount Kelly zijn er restaurants om lekker een keer een hapje te gaan eten, is er een apotheek en een supermarkt.

Programma:

Deze cursus is perfect voor kinderen die ervan houden om op avontuur te gaan in de natuur. Tijdens hun verblijf gaan ze een halve dag naar het avonturen centrum, hier kunnen de studenten klimmen, kanoën of bijvoorbeeld boogschieten. LAL zorgt hier natuurlijk voor ervaren, gekwalificeerde en professionele instructeurs die zullen de jongeren de juiste techniek leren en bovenal zorgen dat ze de tijd van hun leven hebben. Naast deze avonturen kunnen ze ook nog leren surfen, paardrijden en kunnen ze gaan hiken in het wereldberoemde Dartmoor National Park, terwijl ze deze belevingen allemaal delen met hun nieuwe vrienden!

 

Locatie

Tavistock is een dorpje in het zuidwesten van Engeland en ligt maar op ongeveer 20 minuten van het centrum van Londen. Het ligt in een rustig en typisch Engelse omgeving. Het is gelegen aan de rand van Dartmoor National Park en is dus omgeven door prachtige natuur! Tavistock ligt tussen twee schitterende kustlijnen, dit is de pérfecte plek om het magische, dat de natuur ons gegeven heeft, mee te maken! Het is een veilig dorp en de perfecte plek voor jongeren om de Engelse cultuur, taal en levensstijl te leren kennen.

Programma details:

Vanaf
£ 795,-

Leeftijd
7 - 16 jaar

Datum
10 juli - 24 juli en 24 juli - 7 augustus

Engels

Avontuur

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.