Cursus Engels in Paignton

Torbay is dé plek waar Engelsen graag hun vakantie vieren aan de fantastische Engelse Rivièra. Het is een locatie die je nooit in de steek laat, want er is altijd voor ieder wat wils! Torbay bestaat oorspronkelijk uit drie dorpen: Torquay, Paignton en Brixham. Elk dorp heeft zijn eigen karakter met een onverslaanbaar landschap en vrijwel het beste weer van Britannië! Er is geen bezoek compleet aan Torbay zonder het magische Cornwall te bezoeken, ook wel de surf-hoofdstad van Noord-West Europa.

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering
 • Transfers vanaf Heathrow

Prijs:

Prijs per persoon Gastgezin, gedeelde kamer, gedeelde badkamer Hotel, gedeelde kamer, privébadkamer (met kamergenoten) Leeftijden Cursusdata
Vacation English

£ 715,-

-

£ 595,-

-

£ 660,-

-

10-11  

14-17

12-17

07 Apr-05 Mei, 16 Jun-01 Sep, 29 Sep-27 Okt

Vacation English Plus

-

£ 635,-

£ 695,-

-

12-17

14-17

23 Jun-18 Aug
Abitur 30 £ 670,- £ 715,-

13-17

16+

07 Apr-05 Mei, 16 Jun-01 Sep, 29 Sep-27 Okt

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Er is voor jongeren vanaf 10 jaar de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven in Torbay en de cursus te volgen. Kinderen van 5 jaar en ouder zouden ook een cursus kunnen volgen dit is dan wel de familieschool, dus wanneer je jonger bent dan 10 jaar dan zal je met jouw ouders moeten verblijven. Bij een gastgezin is het idee dat jij, samen met een medestudent een kamer deelt en de rest van de voorzieningen deel je sowieso met 'jouw' gezin. 

Vanaf jouw 14e levensjaar is er ook een mogelijkheid om in een Torbay hotel te verblijven, hier deel jij jouw kamer dan met 1 tot 3 personen. Hierbij heb je dus iets meer vrijheid dan bij een gastgezin, maar alsnog gelden hier avondklokken om de veiligheid van alle jonge studenten te waarborgen!

Programma:

LAL organiseert hier hartstikke leuke activiteiten zoals een bezoek aan Bath, een schitterende en historische stad. Daar is enorm veel te zien en te bezoeken zoals musea, galerijen en adembenemende uitzichten en dit alles is te voet te doen. Heb je behoefte aan wat natuur? Géén probleem, Torbay bevindt zich namelijk in de buurt van Dartmoor National Park, wat bekend staat om zijn prachtige natuurlandschap.  De helft van Darmoor’s 942 vierkante kilometer bestaat uit open heide met een uniek soort paard, genaamd ‘the Dartmoor Pony’. LAL gaat ook nog op excursie naar the Paignton Zoo, het thuis van duizenden prachtige dieren en planten. Bezoek de woestijn, steek de savanne over, ontdek het bos en trek door de tropen hier! Voor de adrenaline-monsters is er ook nog een fantastische plek om naartoe te gaan: Woodlands Adventure Park. Dit is één van Engelands grootste indoor-centra, met een eigen dierentuin, valk-centrum en spannende ritjes in achtbanen.

 

Locatie

Je kan hier in Torbay in een veilige en traditionele omgeving Engels te leren, op een korte loopafstand van de zee en het dorpscentrum. De school biedt een perfect milieu om enerzijds serieus te leren en anderszijds heel erg veel lol te hebben. 

Het is door de locatie, een briljante bestemming voor een taalreis. Er zijn langgerekte stranden, pretparken, een dierentuin en dat alles op een paar minuten lopen van de school. Paignton's valt of staat met de economie, die wordt binnengehaald met alle toeristen, de bestemming wordt namelijk door de waterliefhebbers graag gebruikt als vakantieplekje om bijvoorbeeld te gaan kitesurfen of zeilen.

Programma details:

Vanaf
€ 100

Leeftijd
5-17 jaar

Startdata
7 april - 16 juni - 29 september - 23 juni

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.