Algemeen

Algemene informatie over jongeren cursussen in het buitenland

Onze jongerencursussen zijn bedoeld voor onze stoere jongeren die een vakantie weer net iets anders willen vieren dan puur alleen op het strand in de zon. Gebruik deze cursussen om voor het eerst alleen op vakantie gaan, of om je te specialiseren in een taal of sport. Dit is natuurlijk al supergaaf, maar je zit altijd in een groep met andere jongeren die precies hetzelfde willen als jij, dus gezellig is het er zeker!

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Het team van Information Planet heeft vele juniors al begeleid bij de vakantie van hun leven en jij kan de volgende zijn! Leer films maken, verbeter je backhand op een tenniskamp óf leer Spaans spreken terwijl je in Spanje geniet van het lekkere weer. 

Op onze website vind je al ons aanbod in de verschillende categoriën, maar neem gerust contact op als wij met je mee kunnen denken!

Ben je opzoek naar een studie in het buitenland, bekijk dan onze hoofdwebsite. Of laat je informeren op de speciale landen pagina's van Amerika & Engeland

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.