Dansen en Engels leren in Engeland

Iwerne Minster is een pittoresk plaatsje met een ideale omgeving om voor junioren Engels te leren in combinatie met dans! Clayesmore is een onafhankelijke dagopvang en zoals we het in Nederland noemen soort kostschool. Het is gelegen in de schitterende natuurlijke omgeving van Dorset. Werk met professionele dansers en gekwalificeerde docenten om zo jouw hobby naar een hoger niveau te tillen!

   

Inbegrepen:

  • Alle niveau's
  • Geleid door professionele dansleraren van toppresterende kunstscholen
  • maaltijden per dag
  • 15 uur Engelse les per week
  • Vooraf een online plaatsingstest
  • Certificaat
  • 24/7 supervisie
  • Kleine klassen met max. 10 studenten
  • Slaapzalen
  • Avondentertainment programma

Prijs:

Programma Kosten per week
Basisprogramma £ 1240,-
   
   
   
   

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Tijdens je verblijf in Clayesmore, slaap je op de campus in een gedeelde kamer of op een slaapzaal. De slaapzalen zijn allemaal verdeeld op basis van geslacht.

Programma:

Tijdens deze cursus volg je van maandag tot en met vrijdag 3 uur per dag Engelse les met daarnaast nog 3 uur dansles per dag. De danslessen worden gegeven door professionals, die zelf naast deze cursussen nog les geven op hoog aangeschreven kunstscholen. Je bespreekt wekelijks jouw vooruitgang en dit zal dan worden bijgehouden. Aan het einde van de cursus zal je een certificaat ontvangen.

Het programma is ontworpen voor enthousiaste dansers of danseressen van elk niveau en met allerlei verschillende dansachtergronden. De studenten zullen een gevarieerd programma voorgeschoteld krijgen met verschillende dansstijlen en dansdisciplines.

 

 

Locatie

De school ligt in het pittoreske dorpje Iwerne Minster in Dorset, in het zuidwesten van Engeland. Het biedt een gemoedelijke omgeving en er hangt een relaxte en vriendelijke sfeer. Dit is ook de enige plek waar deze cursus wordt aangeboden aan kinderen van 9 jaar oud. Wanneer je opzoek bent naar Engelse taalscholen, gespecialiseerd in sportactiviteiten in de buurt van Bournemouth & Bath dan ben je hier op de juiste plek!

Programma details:

Vanaf
£ 1240,-

Leeftijd
9-17 jaar

Datum
7 juli 2019 - 27 juli 2019

Engels

Dans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.