Engels aan de Atlantische Oceaan

In Fort Lauderdale hoef je, je ook zeker niet te vervelen! Kijk bijvoorbeeld je ogen uit naar dieren en planten in het Anne Kolb Nature Center, of leef je uit bij Boomers in onder andere de honkbal kooi, midgetgolf, bowlingcentrum of tijdens het lasergamen. Uiteraard kun je ook Miami bezoeken, waar je natuurlijk het strand hebt maar ook een zee aquarium, of loop langs de befaamde Miami baai. Wat ook een heel mooi uitje is, is een bezoek aan het Kennedy Space Center. Hier wordt je rondgereden over het terrein van NASA en krijg je ook toegang tot controlekamer waar je mee kan maken hoe het eraan toegaat tijdens een raketlancering.

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les in de week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Zig-zag rooster, ene week 'sochtends les andere week 's middags
 • Certificaat
 • Volledig Engelse begeleiding
 • Lesmateriaal
 • maaltijden per dag
 • Complete onderdompeling in de Amerikaanse cultuur en taal
 • Vol activiteitenprogramma
 • 24/7 supervisie
 • Internationale mix van studenten

*De vlucht naar de Verenigde Staten zit niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

In Fort Lauderdale kan je verblijven bij een gastgezin, maar ook in een residentie. Bij een gastgezin maak je mee hoe een echt Amerikaans gezin leeft en kan je op regelmatige basis dus na de lessen nog jouw Engels niveau blijven verbeteren. Je kunt hier twee keer per dag mee eten als je dat graag zou willen, je krijgt beschikking over een privé- of tweepersoonskamer hier. Alle kamers hebben tenminste een bed, kledingkast, studeerruimte en een ladekast. De gastgezinnen bevinden zich gemiddeld op 45 minuten van school. Verblijven bij een gastgezin is mogelijk als je tussen de 12 en 18 jaar bent.

De tweede optie, een residentie, is ook mogelijk tussen de 12 en 18 jaar en bevindt zich direct naast de school. Perfect voor groepen die liever wat meer zelfstandigheid wensen en dichtbij de school willen zitten. Het zijn vierpersoonskamers met 2 stapelbedden. De maaltijden zijn op basis van volpension dus dat betekent drie maaltijden per dag. Op het moment dat je jonger bent dan 12 jaar, dan zal je gezamenlijk met jouw ouders moeten komen en bij hen verblijven.

Programma:

Het Vacation English School programma zit vol van interactieve activiteiten de gehele dag. Kinderen zullen in de ochtend of middag Engels studeren en voor de rest van de dag genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Daarna zullen zij doorgaan met activiteiten op de campus zelf, voor dat zij hun bed in zullen duiken. 

Er wordt veel waarde gehecht aan het snelle sociale proces door middel van het organiseren van welkomsfeesten op de eerste dag. Zo kunnen studenten elkaar direct ontmoeten en starten met het opbouwen van vriendschappen. Aan het eind van de cursus is er een ceremonie voor het behalen van jouw certificaat, gevolgd door een afscheidsfeest. Hier zul je de laatste momenten van jouw reis samen beleven met jouw nieuwe vrienden van over de hele wereld.

 

 

 

Locatie

Fort Lauderdale is gewoon cool! Omgeven door water, jachten van miljonairs/miljardairs, witte zandstranden en palmbomen overal! Dit is dé plek om Engels te leren. Disney gelegen in het noorden, Miami in het zuiden, the Everglades in het westen en de warme oceaan in het oosten!

Fort Lauderdale ligt aan de Atlantische Oceaan, in de zonnige staat Florida, tussen Palm Beach en Miami. Florida is warm en zonnig het gehele jaar door, wat het perfect maakt voor de muziek en sport zomerschool in Amerika.

Programma details:

Vanaf
$ 1165,-

Leeftijd
12 - 18 jaar

Datum
6 januari - 16 februari & 23 juni - 31 augustus

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.