Engels gethematiseerde zomer school

York, een van de meest bezochte steden van Engeland. Niet geheel onlogisch door het prachtige schouwspel aan oude muren, middeleeuwse straatjes, sensationele musea en een spectaculair klooster. Deze stad ademt werkelijkwaar geschiedenis, dat er maar weinig steden zijn die hieraan kunnen tippen. Dit is ook de reden dat het de perfecte locatie voor zomercursus met als thema typisch Brits, dit is namelijk precies wat deze stad uitstraalt. 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Engelse les per week
  • Accommodatie
  • Lesmateriaal
  • 1 halve dag en 1 hele dag excursie per week
  • Ochtend-, middag- en avondactiviteiten
  • 3 maaltijden per dag
  • Certificaat
  • Mogelijkheid voor individuen en groepen
  • 24/7 supervisie

Prijs:

Info  
Locatie Queen Ethelburga's College
Accommodatie Gedeelde kamer in een residentie
Minimale boeking 1 week
Prijs £ 860,- p/w

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Tijdens de cursus zal je verblijven op Queen Ethelburga’s College, dezelfde plek waar je ook les krijgt. Dus dat is gewoon op de campus. Dit heeft alle gemakken nog van het vroegere bestaan als kostschool, echter natuurlijk wel vernieuwd! De studenten zullen slapen in een gedeelde kamer met een andere student, de kamers hebben wel een eigen badkamer. Voor de studenten wordt er drie keer per dag een maaltijd voorbereid dus dat is allemaal inbegrepen.

Programma:

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, voornamelijk stedentrips. Dit is natuurlijk de ideale manier om veel te zien van het land en van de cultuur in de verschillende steden. De dagen weg zijn ook perfect om jouw Engels in praktijk te brengen,  niet alleen in de stad zelf maar ook omdat je de hele dag optrekt met jouw nieuwe vrienden. De internationale banden die je daar legt blijven je voor altijd bij. De steden die je kan bezoeken zijn: Londen, Leeds en Liverpool. Als je in de steden nog niet genoeg gewinkeld zou hebben, is er ook nog een mogelijkheid om naar de McArthur Glen Designer Outlet te gaan en daar nog te gaan shoppen of misschien alleen rond te kijken. Kortom er is genoeg te doen om je te vermaken!

 

 

Locatie

York is een van de oudste steden van Engeland en hierdoor kun je hier perfect de Britse cultuur proeven en meemaken. De zomercursus staat dan ook volledig in het thema van de Britse cultuur. De lessen worden gegeven in een bekende boarding school, Queen Ethelburga’s College, dit is een prachtig locatie om de cursus te volgen. De school heeft geweldige faciliteiten en is dichtbij York. Het programma bestaat ook uit meerdere themalessen en leuke activiteiten om de studenten onder te dompelen in de Britse cultuur.

Programma details:

Vanaf
£ 860,-

Leeftijd
11-17 jaar

Startdata
30 juni - 28 juli

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.