Engels leren op Malta

Als je in Malta bent dan móét je de Blue Lagoon een keer gezien hebben! Dit kan onder meer door een Comino Cruise, hiermee vaar je langs verschillende baaitjes zoals St Julian’s bay, St Andrews en St Paul’s bay om vervolgens aan te komen bij het kristalheldere water van de Blue Lagoon. Geniet hier een dag vol op van de schitterende omgeving, het weer en de zee. Wat een andere bezienswaardigheid is op dit eiland, is de middeleeuwse stad Mdina waar je de historie gewoon proeft! Mdina is de oude hoofdstad van het eiland en hier is ook nog de mogelijkheid om de oude ambachten aan het werk te zien met bijvoorbeeld glasblazen of pottenbakken. Om het eiland in een andere dimensie mee te maken kan je naar Valetta om hier plaats te nemen in de 5D bioscoop. Verder biedt Valetta nog een magnifiek beeld van de Grand Harbour en Cottonera. Mocht je van duiken houden, dan ben je in Sliema op het juiste adres. Je hebt hier namelijk de uitgelezen kans om verschillende duikcursussen te ondernemen. Ontdek de wonderbaarlijke baaitjes van Malta!

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering

Prijs:

Programma Prijs per week
Eerste week volledig zomerkamp € 831,-
Eerste week dagprogramma € 404,-
Eerste week alleen les volgen € 222,-
Upgrades  Prijs per week
Extra week volledig zomerkamp € 777,-
Extra week dagprogramma € 337,-
Extra week alleen les volgen € 152,-

De vlucht naar Malta is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Om te verblijven in Malta zijn er drie mogelijkheden: een gastgezin en twee verschillende residenties. Het gastgezin is mogelijk voor de leeftijden 13 t/m 17 jaar. Je zit dan binnen een straal van 30 minuten van de school af en het is de perfecte manier om het Engels dat je leert direct in praktijk te brengen! Op het moment dat je in een gastgezin zit, worden er dagelijks 2 maaltijden voor je bereid. ‘s Ochtends krijg je een ontbijt en ‘s avonds eet je wederom gezellig samen met je gastgezin. Optie 1 voor een residentie is de Centre Residence in Sliema, deze residentie is alleen beschikbaar tijdens de zomer! Wederom is deze accommodatie bestemd voor jongeren tussen de leeftijd van 13 en 17 jaar oud. De slaap- en badkamers zijn gedeeld en er zijn drie- of vierpersoons slaapkamers. Je zit hier op loopafstand van de school, trein- en busstations, winkelcentra en restaurants. Optie 2 voor een residentie is de Club Residence, deze residentie zit verder weg van de school namelijk op ongeveer 30 minuten. Op weekdagen is er echter wel gratis transport naar de school geregeld. De slaapkamers zijn ook hier gedeeld en voor 3 of 4 personen bestemd. Elke kamer heeft hier echter wel een privé badkamer en airconditioning! In de buurt van de residentie zijn winkels, restaurants en trein- en busstations te vinden. Bij deze residentie zit ook een zwembad, waar je na je lessen een heerlijk verfrissende duik kan nemen. In de club Residence kun je terecht als je tussen de 8 en 17 jaar oud bent. Voor beiden residenties geldt dat er 3 maaltijden per dag voor je bereidt worden.

Programma Volledig Zomerkamp:

Het classic summer school programma zit vol van interactieve activiteiten de gehele dag. Kinderen zullen in de ochtend of middag Engels studeren en voor de rest van de dag genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Daarna zullen zij doorgaan met activiteiten op de campus zelf, voor dat zij hun bed in zullen duiken. 

Er wordt veel waarde gehecht aan het snelle sociale proces door middel van het organiseren van welkomsfeesten op de eerste dag. Zo kunnen studenten elkaar direct ontmoeten en starten met het opzetten van vriendschappen. Aan het eind van de cursus is er een ceremonie voor het behalen van jouw certificaat, gevolgd door een afscheidsfeest. Hier zul je de laatste momenten van jouw reis samen beleven met jouw nieuwe vrienden van over de hele wereld.

Enkel les:

Je doet hier mee aan de plaatsingstest, krijgt 15 uur Engels per week, ontvangt het lesmateriaal en aan het einde van de cursus neem jij het deelnemingscertificaat in ontvangst.

Enkel dagprogramma:

Precies hetzelfde als bij enkel les, alleen ontvang jij hierbij ook 5 maal per week lunch. Hierbij neem jij ook deel aan middagactiviteiten en excursies op lesdagen, supervisie door LAL personeel. Daarnaast mag jij nog 2 dagen per week vrij nemen, om iets te gaan doen met jouw familie en vrienden.

Volledige programma:

Alles wat je ontvangt bij het dagprogramma, alleen krijg je hier 6 dagen per week avondeten en heb jij een avondprogramma 5 dagen per week.

 

 

 

 

Locatie

Sliema is een stadje op Malta, Malta staat bekend om de hartelijkheid die de inwoners uiten naar bezoekers van het land. Sliema ligt in het noordoosten van het eiland en ligt aan de zee. De promenade van Sliema is één van de bekendste en drukste ontmoetingsplekken van het eiland. Vanuit Sliema zijn alle andere steden en bezienswaardigheden uiterst makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kun je binnen 5 minuten in de hoofdstad Valetta zijn met een ferry.

Programma details:

Vanaf
€ 222,-

Leeftijd
8-17 jaar

Datum
7 juli 2019 - 25 augustus 2019

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.