Algemene vragen

Algemene vragen

 • Hoe ziet een jongerencursus eruit?
  Elk programma is anders, maar er is altijd een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Kijk bij de verschillende programma’s voor voorbeelden.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik me aanmelden voor een jongerencursus?
  Alle cursussen hebben verschillende leeftijdscategorieën, maar er zijn al cursussen voor jongeren vanaf 5 jaar oud!
 • Hoe worden de gastgezinnen geselecteerd?
  De gezinnen die samenwerken met een taalschool zijn gezinnen die al jarenlang ervaring hebben. Zij worden van tevoren streng “gescreend" en dit blijft de school regelmatig doen, om zo kwaliteit sterk te bewaken.
 • Boeken jullie ook vluchten voor meerdere deelnemers of worden vluchten altijd individueel geboekt?
  Wij kunnen absoluut voor jou kijken voor voordelige en fijne vluchten. Mocht je met een vriend(in) gaan, ook dan kunnen jullie samen via ons een vliegticket boeken. Mocht je alleen op taalreis gaan, dan is de reis ook individueel. Een taalschool heeft allerlei nationaliteiten van over de hele wereld, dus zij komen van overal en nergens!
 • Komen er alleen Nederlandse jongeren naar deze cursussen?
  Nee, alle programma’s zijn internationaal, waardoor je met kinderen vanuit de hele wereld meedoet aan de cursus. Zo maak je vrienden van uit de hele wereld!
 • Kan ik samen met een vriendin/vriendin deze cursus doen?
  Dit is zeker een optie
 • Hoe gaat het in zijn werk vanaf het vliegveld?Waar en wanneer wordt hij/zij opgehaald?
  Afhankelijk van de taalschool is er een vliegveldtransfer inbegrepen of optioneel. Bij een transfer wordt de student opgehaald op het vliegveld bij aankomst. De chauffeur brengt jou vervolgens naar de taalschool òf naar de accommodatie. Wij leggen duidelijk van tevoren uit hoe dit in jouw geval in zijn werk gaat, want iedere school heeft een andere werkwijze!
 • Hebben jullie het rooster van de week, twee weken?
  Bekijk de pagina van de taalschool voor een voorbeeldprogramma! Niet altijd wordt het rooster al van tevoren bekend gemaakt, maar we kunnen dit altijd nagaan!
Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.