Film-making en Coding Summer School

Berkhamsted School is een onafhankelijke privéschool, helemaal gedateerd uit het jaar 1541, het originele gebouw is compleet intact gebleven, echter is er van binnenuit flink aan verbouwd. Dit is compleet gefaciliteerd met moderne snufjes en apparaten. Het gebouw is gelegen in het centrum van Berkhamsted, Hertfordshire, ongeveer 30 kilometer ten noordwesten van Londen. Alle hoofdgebouwen van de school zijn op loopafstand van elkaar. Om zo het ultieme universiteitsgevoel te krijgen!

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • Gastgezin & Residentie
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Transfers vanaf Heathrow

Prijs:

Kosten per student Residentie, 2-4 bedden per kamer Residentie,  6 bedden per kamer Gastgezin, gedeelde kamer
Classic Summer School £ 825 p/w £ 740 p/w £ 775 p/w
Coding Summer School £ 945 p/w £ 860 p/w £ 895 p/w
Film-making Summer School £ 915 p/w £ 830 p/w £ 865 p/w

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

 

In Berkhamsted zijn er bepaalde mogelijkheden om te verblijven tijdens jouw zomercursus, namelijk in een gastgezin of de boardingschool residentie. De residentie is te kiezen vanaf 9 jaar tot en met 17 jaar oud. Je zal dan verblijven in slaapzalen, dit kan een slaapzaal zijn met 2 tot 4 bedden of een nog grotere slaapzaal met 6 bedden. De badkamers zijn gedeeld met elkaar en de verdiepingen worden ingedeeld op geslacht. Je kan enkel de residentie betreden met een entreepas. 

Gastgezin is mogelijk vanaf 12 jaar, dan deel jij je kamer met een medestudent en de badkamer met het gehele gezin. 's Avonds mag je niet meer het gastgezin verlaten, tenzij er een activiteit wordt georganiseerd door school. 

 

Classic summer school programma:

Het classic summer school programma zit vol van interactieve activiteiten de gehele dag. Kinderen zullen in de ochtend of middag Engels studeren en voor de rest van de dag genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Daarna zullen zij doorgaan met activiteiten op de campus zelf, voor dat zij hun bed in zullen duiken. 

Er wordt veel waarde gehecht aan het snelle sociale proces door middel van het organiseren van welkomsfeesten op de eerste dag. Zo kunnen studenten direct elkaar ontmoeten en starten met het opzetten van vriendschappen. Aan het eind van de cursus is er een ceremonie voor het behalen van jouw certificaat, gevolgd door een afscheidsfeest. Hier zul je de laatste momenten van jouw reis samen beleven met jouw nieuwe vrienden van over de hele wereld.

Leeftijd: 10 - 17 jaar

Coding summer school programma:

Dit programma leert kinderen, hoe zij door middel van coderen onder anderen: spellen, websites, 3D-modellen of digitale kunst kunnen maken!

Dit zullen de studenten leren door het laatste model Raspberry Pi 3 Model B+ te gebruiken met ingebouwde WiFi en bluetooth terwijl ze ook nog eens hun Engels niveau verbeteren. Na de cursus zullen zij dan ook hun eigen Raspberry Pi mee naar huis krijgen, om zo verder te kunnen leren waar ze hier op cursus mee begonnen zijn. 

Kinderen zullen door deze cursus zich vol vertrouwen voelen om contact te zoeken met mensen met verschillende achtergronden en culturen, door gebruik te maken van de Engelse skills die zij geleerd hebben in de klaslokalen!

Leeftijd: 9 - 17 jaar

Film-making summer school programma:

Wat kun je van het programma verwachten? Naast het volgen van Engelse lessen worden er allerlei toffe activiteiten georganiseerd om jou en andere internationale studenten de zomer van jullie leven te bezorgen! Je wordt als student aangemoedigd om in het Engels te spreken en tegelijkertijd zelfvertrouwen hierin op te bouwen! Op jouw eigen niveau zul je alle taalvaardigheden trainen: lezen, schrijven, spreken en luisteren! De focus zal het meest liggen op het communiceren met anderen. Jouw leraar zal jou ook tips en trics geven om gemakkelijk te leren, waardoor je handigheid erin krijgt om een nieuwe taal snel te kunnen oppakken. Je krijgt les in klassen van maximaal 15 studenten, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en je goed kunt ontwikkelen!

Naast de reguliere Engelse lessen ga je aan de slag om jouw eigen korte film te maken! Allereerst krijg je uitleg over cameratechnieken, screenplay writing, story-boarding en het schieten van een film. Je krijgt zeven film-sessies en je zult een kijkje nemen in de keuken van dé experts: je gaat op excursie naar de Warner Brothers Studios, waar je de “Making of Harry Potter” bezoekt! Wat is natuurlijk een betere leerschool dan het leren van de allerbeste uit het vak?

Op het einde van het programma zul je tijdens de filmpremière van LAL jouw film presenteren aan jouw klasgenoten! Hoe gaaf is dat?

Vraag ons meer over de mogelijkheden. We helpen je graag bij het organiseren van deze uitzonderlijke taalreis! 3, 2, 1… Action!

Leeftijd: 11 - 17 jaar

Programma details:

Vanaf
€ 100

Leeftijd
9-17 jaar

Datum
7 juli 2019 - 11 augustus 2019

Engels

Film-making
& Coding

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.