Frans & Tennis in Nice

Nice gelegen aan de zuidkust van Frankrijk en hierdoor een schitterende vakantiebestemming voor vele mensen! In hartje Franse Riviera zal jij Franse lessen combineren met leuke sportsessies, culturele excursies en nog veel meer activiteiten. Ideale plek voor jongeren van over de hele wereld om samen te komen, genieten van de heerlijke omgeving en vriendschappen te sluiten voor de rest van hun leven. Daarbij lerend over de Franse cultuur en elkaars culturen en gebruiken!

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Franse les per week
  • 10 uur tennistraining per week
  • Les van native speakers, met universiteitsdiploma
  • Kleine klassen van maximaal 8 studenten
  • Bomvol activiteitenprogramma
  • 24/7 supervisie
  • Transfer van en naar excursies en vliegveld
  • Online test voor aankomst in Frankrijk
  • Lesmateriaal
  • Mondelinge test bij aankomst

 

Prijs:

Aantal weken Kosten
1 week € 1235,-
2 weken € 2445,-
3 weken € 3620,-
4 weken € 4765,-

*De vlucht naar Nice is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Er wordt vanuit France Langue toegewijd gezocht naar de juiste accommodatie voor de studenten. De studenten kunnen dus aanvragen wat ze willen en dan zal getracht worden zo goed mogelijk te voldoen aan de eisen. Zo heb je keuze uit gastgezinnen, residenties of hotels. Gastgezin is natuurlijk een ijzersterke manier om de cultuur te leren kennen en jouw frans niveau constant te verbeteren ook op het moment dat je niet op school bent. Als je wat meer zelfstandigheid wilt, maar toch met mensen om je heen kun je altijd kiezen om in een studentenresidentie te verblijven. Op het moment dat je rust om je heen wilt en alles voor je zelf wilt hebben op het moment dat je in Nice verblijft kan dat natuurlijk ook. Dan zal je in een zogeheten apart’hotel zitten, wat inhoudt dat je een privékamer hebt met de service van een hotel. Je waant je dus als gast in jouw eigen huis!

Programma:

De cursus bestaat uit 20 lessen Frans per week en 5 lessen tennis per week. Dit betekent dat je met jouw programma zo’n 25 uur bezig zal zijn, dus dat je daarnaast nog genoeg andere leuke dingen kan doen! Tijdens de taalcursus gaat het er natuurlijk om dat je de vier hoofdaspecten van een taal gaat verbeteren. Dus het spreken, lezen, schrijven en luisteren, maar de focus zal gelegd worden op verbale communicatie. De leraren zijn allemaal universitair afgestudeerd en hun moedertaal is Frans. Tijdens de tennislessen krijg je les van ervaren en gekwalificeerde coaches, die individueel advies kunnen geven omdat de lessen in kleine groepen gegeven wordt. De tennislessen zijn eveneens in het Frans, maar aangepast aan het niveau van de studenten. Voor tennisuitrusting wordt gezorgd op de tennisclub, op schoenen na.

 

Locatie

Nice, de vijfde grootste stad van Frankrijk en economische hoofdstad van de Franse Riviera, is 30 kilometer verwijderd van Italië. Nice is gelegen aan de Middellandse Zee en omgeven door de magische Franse Alpen. Het klimaat van Nice maakt het een perfecte bestemming voor Fransen maar natuurlijk voor alle buitenlandse studenten. De school is te vinden in de buurt Liberation-Borriglione, dit is een wijk om te ontdekken, chic maar tegelijkertijd ook multicultureel. Het hart van de buurt is de grote open markt waar meer dan 120 kraampjes staan en hun producten verkopen. Het is een wijk waar je kan genieten van de gemoedelijke rust, maar ook een hoop activiteiten kan gaan ondernemen.

Programma details:

Vanaf
€ 1235,-

Leeftijd
13 - 17 jaar

Startdata
30 juni 2019 - 27 juli 2019

Frans

Tennis

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.