Language College in Brighton

Brighton is tegenwoordig één van de meest populaire bestemmingen voor onze taal reizigers! Ze noemen het ook wel het “Londen aan de kust”. De stad barst van de historie en cultuur en het leeft altijd! Ook ben je vanaf Brighton zo in de prachtige hoofdstad Londen. Kortom, de ideale plek om jouw Engels te verbeteren! Wie aan Brighton denkt, denkt aan de wereldberoemde Brighton Pier. Neem een wandeling langs het strand of bezoek het fascinerende Royal Pavilion.

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Engelse les per week
  • Lesmateriaal
  • Entreetoets
  • Gedeelde kamer in een gastgezin 
  • maaltijden per dag
  • Wekelijks busabbonnement
  • Hele dag excursie op zaterdag
  • 5 halve dagactiviteiten/excursies per week
  • 3x per week avondprogramma
  • Certificaat

Prijs:

Programma Prijs per week Datum
Brighton Summer  £ 510,- 9 juni 2019 - 1 september 2019

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Er zal een gastgezin geregeld worden, met ervaring, waarbij je in een gedeelde kamer geplaatst wordt. Dit is een fantastische manier om jouw engels te verbeteren en vrienden te maken van over de hele wereld! De gastgezinnen wonen tussen de 15-40 minuten met de bus van de campus vandaan. Op de aankomstdag zal het gastgezin dit allemaal haarfijn uitleggen, hoe dit te bereiken valt zodat jij voorbereid aan jouw eerste dag begint! Bij jouw gastgezin krijg je iedere dag een ontbijtje en avondeten natuurlijk, lunch wordt verzorgd op de campus. In het weekend staan er 3 maaltijden per dag voor je klaar bij het gastgezin!

Programma:

De cursus bestaat uit 20 lessen per week, 4 halve dag activiteiten en 3 avondactiviteiten per week. In het weekend maak je ook nog een halve dag trip en een hele dag trip samen met het team van de Brighton Language College. De junior vakantiecursus combineert Britse gastvrijheid van een zorgvuldig gekozen gastgezin met een vol programma van studie en activiteiten om zo op de beste manier de taal zo vlug mogelijk onder de knie te krijgen.

BLC maakt wekelijks een schema met ofwel ochtend of middagprogramma’s. Op de eerste dag wordt het meeting point laten zien, hier ontmoet je elke dag je medestudenten als er een activiteit wordt georganiseerd. Daarnaast heb je ook nog drie keer per week een avondprogramma, hier zal je met z’n allen gezellig naar toe gaan als dit is afgelopen zal je weer terug keren naar jouw gastgezin.

 

 

Locatie

Brighton Language College is gelegen midden in het centrum en kijkt uit over het Royal Pavilion. Op 2 minuutjes lopen van de Brighton Pier. Het wordt door veel mensen gezien als een ideale badplaats met zijn geheel eigen identiteit. Brighton is een trotse en gastvrije stad met mixen van historische en moderne gebouwen, een levendig uitgaansleven, trendy boutiques en een rijk scala aan muziek en theater. 

Programma details:

Vanaf
£ 510,-

Leeftijd
12-17 jaar

Datum
Winter course: 13-1-2019 → 03-02-2019 Spring course: 07-04-2019 → 05-05-2019 Summer course: 09-06-2019 → 01-09-2019

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.