Ontdek jouw muzikale talenten en leer Engels in Engeland!

Bij Exsportise kunnen studenten hun Engels verbeteren terwijl ze muziek maken samen met getalenteerde muzikanten uit de hele wereld! Heb jij een passie voor zingen of bespeel jij een instrument? Dan is deze muzikale cursus echt iets voor jou! Je verblijft in Engeland op het Seaford College. Seaford ligt in het hart van het Engelse platteland en biedt faciliteiten van hoge kwaliteit op een mooie en veilige locatie. Seaford College heeft vijf internaten, evenals een toegewijde muziekstudio en hightech-taalfaciliteiten.

   

Inbegrepen:

 • Mogelijk voor alle taalniveaus
 • Geleid door professionele muzikanten en ervaren docenten
 • 3 gevarieerde maaltijden per dag
 • 15 uur Engelse les per week
 • Vooraf een online plaatsingstest
 • Certificaat
 • 24/7 supervisie
 • Kleine klassen met max. 10 studenten
 • Verblijf in de residentie
 • Keuze uit een muziekinstrument of een zangcursus
 • Dagelijkse groepssessies in een studio omgeving met individuele aandacht
 • Songwriting en opname
 • Een wekelijks muziekoptreden
 • Avondentertainment programma

 

Prijs:

Programma Kosten per week
Basisprogramma £ 1240,-

 

 

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Tijdens je verblijf in Seaford verblijf je op de campus in een gedeelde kamer of op een slaapzaal. De kamer worden ingedeeld op leeftijd en geslacht.

Programma:

Je kunt deze cursus al volgen vanaf minimaal 1 week tot een maximum van 4 weken. Tijdens de cursus volg je van maandag tot vrijdag 3 uur Engelse les per dag. Na de Engelse lessen ga je direct de muziekstudio in! In de muziekstudio zul je óf jouw instrument gaan bespelen of je kunt ervoor kiezen om te gaan zingen. Samen met jouw klasgenoten vorm je een band en gaan jullie eigen liedjes schrijven onder begeleiding van zeer ervaren muziekdocenten. Ga je je richten op zingen? Dan wordt je begeleid door ervaren zangcoaches. Met een focus op populaire hedendaagse muziekstijlen zoals pop, rock, funk, soul en jazz, worden alle studenten geïnspireerd om hun individualiteit en creativiteit uit te drukken en hen te trainen om samen te werken als een echte band. Na een muzikale middag zul je je klaarmaken voor een gezellig avondprogramma!

Aan het eind van de week zul je samen met jouw nieuwe band een optreden geven voor de hele school! Hoe gaaf is dat! Het programma is voor iedereen te volgen die minimaal 1 jaar muziekles heeft gehad.

Wanneer je voor minimaal 2 weken verblijft zul je in het weekend ook leuke excursies maken naar bijvoorbeeld Bath, Brighton, Oxford of Cambridge én ga je naar een bekend pretpark zoals Thorpe Park of Chessington World of Adventures!

 

 

 

Locatie

De campus is gelegen op een prachtige en groene locatie, dichtbij Brighton. Seaford College heeft vijf internaten, waaronder twee nieuwe voor jongens, evenals een toegewijde muziekstudio en hightech-taalfaciliteiten. Het is uitgerust met tennisbanen, voetbal- en hockeyvelden en een eigen 9-holes golfbaan. Recreatieve voorzieningen zijn onder andere een buitenzwembad.

Programma details:

Vanaf
£ 1240,-

Leeftijd
10 - 16 jaar

Datum
7 juli 2019 - 17 augustus 2019

Engels

Muziek

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.