Summer Language Camp in Frankrijk

Parijs ook wel de stad van de liefde genoemd! Dit is natuurlijk een schitterende bestemming om jouw Frans niveau te verbeteren! De taalschool is gelegen in een rustig en charmant gebied in Zuid-Parijs, met toegang tot het hart van de stad. Na de les kan jij deze fantastische stad dus gaan verkennen en dat samen met jouw nieuwe vrienden die vanuit de hele wereld komen. Zo leer je niet alleen nieuwe dingen over Frankrijk maar over nog veel meer plekken op de aardbol!

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Franse les per week
  • maaltijden per dag
  • Accommodatie
  • Bomvol activiteitenprogramma
  • Sporten
  • 3 halve dag excursies
  • 24/7 supervisie
  • Certificaat
  • Begeleiding van ervaren en gekwalificeerde Franse docenten
  • Plaatsingstest

Prijs:

Datum cursus Prijs cursus Kosten langer verblijf
30 juni - 27 juli € 980,- p/w € 190,- per nacht
28 juli - 10 augustus € 850,- p/w € 180,- per nacht

*De vlucht naar Parijs is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

De accommodatie is dezelfde locatie als waar de lessen worden gegeven dus alles zit lekker bij elkaar! Elke kamer heeft 4 bedden dus je zit gezellig met medestudenten op een kamer. De verdiepingen zijn allemaal voorzien van gedeelde toiletten en douches. Lakens worden voor gezorgd door de accommodatie en elke week vervangen, ook voor handdoeken wordt gezorgd! Er is 24 uur beveiliging aanwezig op de residentie, zelf-service restaurant, internet gedeelte en een sporthal. Ontbijt, lunch en diner worden alledrie verzorgd op de campus zelf, zelfs een middagsnack wordt voor gezorgd! Als studenten op trip zijn zullen maaltijden vervangen worden door picknicks.

Programma:

De cursus wordt bestempeld door studenten die er zelf al zijn geweest als spelen en leren. De taal wordt geleerd op deze cursus door middel van veel spreken en dat wordt gehaald uit TV-programma’s, films, liedjes en magazines. Leraren hebben een wijd aanbod gemaakt van spellen en activiteiten in de klas om het leren van de taal gezellig en leuk te maken!

Je hebt de keuze voor 15 of 20 lessen per week van maandag tot en met vrijdag. Er wordt met kleine klasjes van maximaal 15 studenten gewerkt, zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor jou! Na de cursus zullen de studenten een certificaat, met hun niveau en de uren besteedt aan de taal, ontvangen.

 

Locatie

De cursus wordt gegeven op de Saint Nicolas Campus, deze is gelegen in het schitterende Parijs. De campus ligt in het zuiden van de stad en is de buurt van de metro, winkels en van ‘s werelds bekende bezienswaardigheden van de stad Parijs; zoals de Montmartre, Notre Dame, het Louvre en natuurlijk de Eiffeltoren.

Programma details:

Vanaf
€850,-

Leeftijd
12 - 17 jaar

Datum
30 juni - 10 augustus

Frans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.