Summer school in Manchester

Bij deze zomerschool staat het thema Media technologie en leiderschap centraal. Wist je namelijk dat Manchester een zeer grote speler is in de wereld van media productie? Niet alleen zijn de BBC kantoren gevestigd in Manchester, ook verschillende filmstudios zijn te vinden in Manchester. Dit lijkt me dus de uitgelezen kans om in een stad met deze mogelijkheden een cursus te volgen in dé juiste business. Manchester heeft het allemaal!

 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Engelse les per week
  • Accommodatie
  • Lesmateriaal
  • 1 halve dag en 1 hele dag excursie per week
  • Ochtend-, middag- en avondactiviteiten
  • 3 maaltijden per dag
  • Certificaat
  • Mogelijkheid voor individuen en groepen
  • 24/7 supervisie

Prijs:

Locatie Accommodatie Prijs
University of Salford Privékamer in residentie £ 860,- p/w

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

De accommodatie is gevestigd op het terrein van de universiteit van Salford, Manchester. Je krijgt toegang tot een privékamer met eigen badkamer. Naast dat feit wordt er ook nog elke dag heerlijk eten voor jou bereidt en dat zelfs 3 maal per dag! Qua locatie van de universiteit van Salford, zit je op een top locatie! Het ligt namelijk op 15 minuten reizen van het centrum van Manchester met het openbaar vervoer. Verder ligt het naast een heel mooi park, waar je dus lekker kan relaxen samen met je studiegenootjes. Op een paar minuten lopen zijn ook restaurants en supermarkten te vinden natuurlijk! De minimale boeking van deze accommodatie is 1 week en de aankomstdag valt op een zondag.

Programma:

NCG organiseert een activiteit voor een halve dag en voor een hele dag per week. Dit kunnen dagactiviteiten zijn of avondactiviteiten. De activiteiten zullen in het teken staan van moderne communicatie, inclusief het maken van een eigen zomerschool vlog! Zaterdagen staan vaak in het teken van de dagactiviteiten, zoals een dag naar Chester of Liverpool. Op de zondagen kan je nog kiezen voor wat extra excursies zoals een dagje Londen, dag naar het centrum van Manchester, lekker een dagje naar het strand in Blackpool of naar de dierentuin in Chester. Verder kan je ’s avonds lekker genieten van spellen of activiteiten op de campus. Dit zijn activiteiten als theater workshops, filmavondjes, quiz of discoavonden!

 

 

Locatie

Manchester staat bekend als de 2e stad van het Verenigd Koninkrijk en het is een fantastische plek om te studeren. Het is namelijk de stad met de grootste studentenpopulatie binnen Europa! NCG Manchester verwelkomt studenten uit alle uithoeken van de wereld. Manchester is ook nog eens het thuisfront van 2 van ’s werelds grootste voetbalclubs en alles hier is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Al met al een er wordt hier de ideale situatie geboden om te studeren! 

Programma details:

Vanaf
£ 860,-

Leeftijd
12-17 jaar

Datum
30 juni 2019 - 11 augustus 2019

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.