Surfen en Frans leren in Biarritz

Voel je direct welkom, in het meest vriendelijke plaatsje van Frankrijk, Biarritz. Door de jaren heen, heeft het zich altijd opengesteld naar de buitenwereld, maar nooit zijn identiteit verloren! Ideaal gelegen aan de zuidwestelijke kust van Frankrijk, maakt Anglet-Bayonne-Biarritz een diverse en attractieve vakantiebestemming.

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Franse les per week
  • 6 uur surfles per week
  • Les van native speakers, met universiteitsdiploma
  • Kleine klassen van maximaal 14 studenten
  • Bomvol activiteitenprogramma
  • 24/7 supervisie
  • Transfer van en naar excursies en vliegveld
  • Online test voor aankomst in Frankrijk
  • Lesmateriaal
  • Mondelinge test bij aankomst

Prijs:

Cursusduur Kosten
1 week € 900,- 
2 weken € 1720,-
3 weken € 2485,-
Extra week € 845,- 

*De vlucht naar Frankrijk is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

 

Accommodatie

Wat betreft de accommodatie tijdens jouw taalreis, heb je de keuze uit een residentie of een gastgezin. Als je in de franse cultuur ondergedompeld wilt worden, dan is een gastgezin de perfecte optie voor jou! Op deze manier krijg je namelijk veel mee van het lokale eten, drinken en alle gewoontes die de Fransen hebben. Bovendien oefen je de taal ook buiten schooltijd. Als je liever alleen met leeftijdsgenootjes in een residentie verblijft, dan kan dat natuurlijk ook! Op deze manier heb je dus iets meer vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid.

 

Programma:

De cursus bestaat uit 20 franse lessen en 4 surfsessies per week. Tijdens de taalcursus gaat het er natuurlijk om dat je de vier hoofdaspecten van een taal gaat verbeteren. Je verbetert dus tegelijkertijd het spreken, lezen, schrijven en luisteren, maar de focus zal voornamelijk gelegd worden op verbale communicatie. Op de eerste dag zul je een test maken om jouw niveau te bepalen, op basis hiervan zal je in een klas geplaatst worden met studenten die op hetzelfde niveau zitten. De klassen zullen bestaan uit 12 studenten. Elke middag na school ga je dan nog anderhalf uur surfen. De surflessen worden gegeven op het bekendste strand van de regio Côte des Basques. Op de eerste dag komt de instructeur de studenten ophalen op school en neemt ze mee naar het strand. De klasjes bestaan uit maximaal 8 studenten, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Locatie

In het hart van dé surf-hoofdstad van Europa, op slechts 10 minuten lopen van het strand, zit de school in een typisch baskisch huis met een terrastuin en een privé zwembad!

Het stadje Biarritz ligt aan de Atlantische kust en is een wereldbekende surfplek. Biarritz is onderdeel van het Baskenland, wat een regio is met een hele sterke culturele identiteit. Je zal daar een unieke sfeer proeven en fantastische stranden bezoeken en dat alles een paar minuten van Spanje vandaan. Door het levendige nachtleven heb je de kans om veel populaire festivals en dorpsfeesten mee te pakken! De stad is door zijn vele verrassingen geschikt voor alle leeftijden. De school ligt in het centrum van Biarritz en vanuit school is het maar 5 minuten lopen naar supermarkten, restaurants en cafés. De school bevindt zich in het Halles district en in 10 minuutjes sta je op het bekende surf-strand Côte des Basques.

 

Programma details:

Vanaf
€ 900,-

Leeftijd
14-17 jaar

Startdata
09 juni 2019 - 17 augustus 2019

Frans

Surfen

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.