Voetballen en Engels leren aan de oostkust van Engeland

Ben jij een voetbalfanaat? Dan ben je hier in Lancing precies op het juiste adres! Er is hier een goede combinatie van de Engelse taal en alles op gebied van voetbal. Het Engels wordt veel in de praktijk geoefend en op basis van sportjournalisme, buiten dat wordt je door professionele trainers geholpen om jouw voetbalskills te verbeteren. Verder ga je op leuke uitjes om meer van de omgeving en het land te zien!

   

Inbegrepen:

  • maaltijden per dag + avondsnack
  • Accommodatie op de campus in gedeelde slaapkamers
  • 12 uur voetbaltraining per week
  • 12,5 uur Engelse les per week
  • Excursies naar bekende steden of bezienswaardigheden
  • Trainingen in het AMEX Elite Football Performance Centre
  • Een exclusief Nike cadeaupakket
  • Zorgverzekering

Prijs:

Programma Prijs
6-nachten zomerkamp £ 1325,-
13-nachten zomerkamp £ 2650,-

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Op Lancing College slaap je in gedeelde kamers van 2 of 3 personen of in een slaapzaal. Verder zijn er kamers waar je kan uitrusten of spelletjes kan spelen met je medestudenten. De badkamer faciliteiten zijn ook gedeeld. Op de campus wordt er gezorgd voor 3 maaltijden per dag en in de avond krijg je nog een snack!

 

Programma:

Op dit zomerkamp wordt er een halve dag gevoetbald, onder leiding van trainers van de Brighton and Hove Albion Soccer School en de andere helft van de dag spendeer je in een klaslokaal. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het leren van de engelse taal natuurlijk, echter wel met een sport-minded sfeer in het klaslokaal. Er komen jongeren van over de hele wereld om hun skills en zelfvertrouwen te verbeteren en uiteraard om nieuwe vrienden te maken!

Excursies naar belangrijke steden en plekken van Engeland is één van de vele activiteiten die georganiseerd worden door EuroSportsCamp. Bijvoorbeeld naar de historische haven van Portsmouth of een Londen tour. Verder zal veel in het teken staan van voetballen met elkaar en dus bezig zijn met je favoriete hobby!

 

 

Voetbal:

De trainers focussen per elke training op een bepaalde skill, conditietraining en leuke activiteiten gebaseerd op beweging. Kleine wedstrijdjes geven je de mogelijkheid je nieuwe ontwikkelde techniek in praktijk te brengen. Voor keepers is er ook altijd een specialist aanwezig om training te geven.

In de week van 29 juli tot en met 5 augustus, is er een speciaal programma voor meisjes tussen 12 en 17 jaar oud en een speciaal kamp voor keepers tussen 12 en 17 jaar! Mocht je hier specifiek naar opzoek zijn.

 

Engels:

Het is belangrijk om dat wat je leert ook daadwerkelijk in praktijk te kunnen brengen! Hierop ligt dus de focus vanuit de school. Artikelen schrijven, speler interviews uitvoeren en sport gerelateerde media te onderzoeken. Bij aankomst wordt je na een test in een groep geplaatst waarbij iedereen op hetzelfde niveau zit.

 

Locatie

Deze cursus bevindt zich aan de prachtige oostkust van Engeland, namelijk op Lancing College. Lancing College is een schitterende school met alle faciliteiten voor jonge studenten om de tijd van hun leven te hebben! Het ligt in een erg groene omgeving, wat een mooi beeld geeft.

Programma details:

Vanaf
£ 1325,-

Leeftijd
8 - 17 jaar

Datum
16-22 juli, 23-29 juli en 6-12 augustus

Voetbal

Engels

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.