Zomer programma in Brighton

Brighton is tegenwoordig één van de meest populaire bestemmingen voor onze taal reizigers! Ze noemen het ook wel het “Londen aan de kust”. De stad barst van de historie en cultuur en het leeft altijd! Ook ben je vanaf Brighton zo in de prachtige hoofdstad Londen. Kortom, de ideale plek om jouw Engels te verbeteren! Wie aan Brighton denkt, denkt aan de wereldberoemde Brighton Pier. Neem een wandeling langs het strand of bezoek het fascinerende Royal Pavilion.

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • University Residence Accommodatie
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering
 • Transfers vanaf Heathrow

Prijs:

 Programma Eenpersoons - gedeelde badkamer  Eenpersoons - eigen badkamer
Classic Programma £ 870,- p/w  £ 920,- p/w
Pre University Taster  £ 970,- p/w  £ 1.020,- p/w
Leadership Summer School £ 970,- p/w  £ 1.020,- p/w
Upgrades  
Intensief Engels £ 50,- p/w
Privé lessen £ 60,- p/w
   

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

Wanneer je besluit om naar deze prachtige studentenstad te komen om jouw Engels te verbeteren, dan zul je verblijven in de University Residence van Brighton. Je beschikt dan over een privékamer in kleine appartementen, met ofwel en-suite badkamers ofwel gedeelde faciliteiten. Alle maaltijden worden voor jou geregeld! Na de maaltijden kun je lekker relaxen in de lounge area van de residentie. Er wordt hier gezorgd voor 24-uurs beveiliging, dus je kunt je altijd veilig en op jouw gemak voelen! Er is dus ook altijd iemand aanwezig waar je naartoe kunt gaan. Verder zit je op 5 tot 10 minuten afstand van restaurants, koffiehuizen, supermarkten en apotheken!

Classic Programma:

Het Classic Programma is overvol van leuke interactieve activiteiten, voor de hele dag. 's Ochtends en in het begin van de middag zullen de kinderen Engels leren en de andere helft van de dag zullen zij genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Na deze excursies zullen de studenten deelnemen aan de avondactiviteiten op de campus om zo hun dag vol genot af te sluiten, alvorens ze naar bed gaan. 

Het sociale proces bij de cursus wordt gestimuleerd door een welkomsfeest op de eerste dag. Op deze manier, kunnen studenten direct beginnen met een nieuwe vriendenband te smeden. Aan het einde van het programma is er een diploma-uitreiking, gevolgd door een afscheidsfeest. Zo kunnen de kinderen nog even genieten van de laatste momenten met de mensen die ze hebben leren kennen tijdens de zomer!

Pre-University Programma:

De Pre-University Summer School is een kans om te leren over het leven in het Verenigd Koninkrijk op de universiteit. Tijdens de 2-weekse verblijf, leren studenten over het aanmeldingsproces, Engelse taaltoetsen en alles wat nodig is om op de universiteit in het Verenigd Koninkrijk aangenomen te worden. 

Er is natuurlijk ook genoeg tijd om uit te rusten. Dit kan door middel van leuke activiteiten gedurende de dag, waarmee de sociale banden gekweekt worden. Dit is een uitstekende manier om het taal niveau te verbeteren en vrienden te maken van over de hele wereld.

Dit programma wordt aangeboden in Brighton en Boca Raton, als een van de Jong Professional Zomer School. 

Leadership Summer School:

Deze cursus is perfect voor elke jonge student, die nu al de roeping voelt als ondernemer. Het programma probeert de talenten en kwaliteiten, zoveel mogelijk naar voren te laten komen door verschillende soorten lesmethodes en excursies.

De studenten hebben echter ook ontspanning nodig, dit wordt natuurlijk ook verzorgd. Het programma wordt 's ochtends gegegeven, waardoor de studenten in de middag en 's avonds tijd hebben om activiteiten en excursies te ondernemen om hun Engels niveau te verbeteren en de ervaring wat extra's te geven.

Het zomerschool programma is opgebouwd uit 15 lessen Engels en 12 lessen in Ondernemerschap per week.

Programma details:

Vanaf
£ 870,-

Leeftijd
14-17 jaar

Datum
30 juni 2019 tot 11 augustus 2019

Engels

Leadership

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.