Zomer programma in Málaga

Als je een zomerkamp wilt in een typisch Spaans kustplaatje dan is Malaga een geweldige optie! De Middellandse Zee is ongeveer 30 minuutjes wandelen van het zomerkamp, waar de studenten er altijd van houden om te zonnen in de Andalusische zon. De campus ligt perfect gelegen in een fijne buurt en biedt geweldige klaslokalen en sportfaciliteiten, compleet met een zwembad, obstakelplatform en zowat elk sportveld wat je wilt is aanwezig. En zoals altijd bij de zomercursussen is er staff aanwezig die zeer goed getraind zijn en alle nodige kwaliteiten bezitten om een zo goed mogelijk zomerkamp neer te zetten!

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Accommodatie in gastgezin of residentie

Prijs:

Residentie/gastgezin + zomerkamp Totale prijs 
2 weken € 1490,-
4 weken € 2690,-
6 weken € 4150,-
8 weken € 4990,-
Extra week € 995,-

*De vlucht naar Spanje is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Een comfortabele accommodatie is natuurlijk essentieel voor een fijne studiereis. Omdat wij dit begrijpen proberen wij jouw wensen in te willigen, er zijn verschillende keuzes hier in Málaga: tweepersoonskamer, driepersoonskamer of een gastgezin (alleen beschikbaar voor studenten ouder dan 15 jaar). De kamers hebben allemaal een privé badkamer. Alle gebouwen op de campus zijn voorzien van Wi-Fi verbinding.

Programma:

Zoals hierboven al benoemd, zijn er prachtige dingen te beleven in de buurt van Málaga. Je kunt bijvoorbeeld een dagje weg naar Sevilla, Granada, Córdoba of Nerja Caves. Wil je liever alleen een middag op pad? Dat kan natuurlijk ook! Zo bezoek je in een halve dag: het Picasso museum, de botanische tuinen of Marbella. Naast de (halve) dag tripjes zijn er ook nog andere activiteiten waar je mee aan de slag kan! Op de campus in Málaga kan je namelijk deelnemen aan cursussen zoals creativiteit of moderne dans of volg lessen yoga of theater. Genoeg te beleven dus hier aan de Costa del Sol!! Er is ook gedacht aan de sportieve types, genoeg velden voor verschillende sporten dus zelfs daar kan je lekker fit blijven mocht je dat willen.

 

 

Locatie

De Unamuno School campus ligt in het meest exclusieve woongebieden van Málaga en het is op loopafstand van het strand. De locatie is perfect voor het faciliteren van menig excursies en bezoeken aan Málaga of interessante plekken in de regio. Verder ligt Málaga in het zuiden van Spanje en aan de Middellandse Zee. Het heeft een heerlijk mediterraans en subtropisch klimaat!

Programma details:

Vanaf
€ 1490,-

Leeftijd
12-17 jaar

Startdata
16 juni, 30 juni, 14 juli en 28 juli

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.