Zomer programma in Marbella - Centro

Marbella Centro, het eerste zomerkamp van Marbella. Albergue is een top optie voor de wat oudere tieners. De cursus is speciaal gericht op 16 en 17 jarigen om hen iets meer vrijheid, zelfstandigheid te bieden om de stad te ontdekken. De stad bezit schitterende groene gebieden die de mogelijkheid bieden om op een fijne en relaxte manier te leren. Een zwembad en een breed scala aan sportvelden zijn nog maar een klein deel van de faciliteiten die aanwezig zijn. De campus is ongeveer 20 minuutjes wandelen van de Middellandse Zee en op maar 5 minuten lopen van de prachtige oude wijken van Marbella. Het is de ideale locatie voor studenten om de Andalusische cultuur te leren kennen en bijna de gehele dag Spaans te oefenen.

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie en gastgezin

Prijs:

Residentie/gastgezin + zomerkamp Prijs
2 weken € 1490,-
4 weken € 2690,-
6 weken -
8 weken -
Extra week € 995,-

*De vlucht naar Marbella is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

De kamers zijn in een residentie verdeeld over verschillende verdiepingen. Er zijn twee-, drie- en vierpersoonskamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De studenten kunnen gebruik maken van drie maaltijden per dag en een middagsnack. De studenten krijgen dus ontbijt, lunch en avondeten. Op dagen dat ze voor langere tijd de campus verlaten zullen ze een lunchpakket en een snack meekrijgen. De studenten kunnen ook gebruik maken van een gastgezin mocht je dit willen.

Programma:

Op de campus is er van alles te beleven, zo kun je verschillende sporten beoefenen mocht je dat willen; zoals voetbal, golf, paardrijden, zwemmen of tennis. Verder zijn er ook nog verschillende extra activiteiten te doen in Marbella, onder andere theater, robotica of moderne dans cursus maar ook kan je lessen yoga volgen. Als je echt trips wilt maken is dat ook mogelijk natuurlijk!. Zo kan je een dag naar Sevilla, Granada, Tarifa of Ronda, maar kan je ook een halve dag plekken bezoeken als Puerto Banús, Mijas of Sierra de las Nieves. Andalusië is namelijk het hart van het Romeinse en moslim Spanje en tevens ook de geboorteplaats van de Flamenco. Er is hier dus genoeg te beleven en je hoeft je dus zeker niet te vervelen!

 

Locatie

Marbella Albergue - Centro Camp is gelegen op 5 minuten loopafstand van het oude centrum van Marbella, gekarakteriseerd door smalle en pittoreske straatjes, witte gebouwen, kleurrijke bloemen en levendige pleintjes. Deze unieke locatie biedt studenten de kans ook echt deel te nemen aan het zomerse leven in Marbella. Ze kunnen gaan winkelen, een verfrissend drankje nemen op een van de vele terrasjes of gewoonweg wandelen en genieten van het adembenemende uitzichten van het mediterrane!

Programma details:

Vanaf
€ 1490,-

Leeftijd
15-17 jaar

Startdata
30 juni en 14 juli

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.