Zomer programma in Marbella - Elviria

Marbella Elviria, dé plek voor golf, luie Andalusische zomerdagen op het strand, paardrijden en dansen.. Kortom Elviria is een ideaal zomerkamp voor jongeren net buiten de stad in Marbella. De wijk is gelegen in een van de meest nette buurten van de regio, compleet met een panoramabeeld over Marbella. De schoolcampus is groot en de faciliteiten zijn modern, ruim en comfortabel, een perfecte plek dus om de zomer door te brengen! Het personeel is super met kinderen en hebben allemaal veel ervaring met zelfs de jongste kampeerders.

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie

Prijs:

Residentie + Zomerkamp Prijs
2 weken € 1290,-
4 weken € 2290,-
6 weken € 3590,-
8 weken € 4475,-
Extra week € 795,-

*De vlucht naar Marbella is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Voor de oudere kinderen die deelnemen aan dit zomerkamp zijn er kamers voor 5 of 6 studenten met eigen toilet en douche. De jongeren slapen in kamers van 6 tot 14 personen, inclusief begeleiding. Deze slaapzalen hebben een gedeelde douche en toilet. Studenten worden in een groep geplaatst op basis van geslacht en leeftijd. Alle residentie bewoners maken gebruik van vol pension, wat inhoudt dat ze een ontbijt, lunch, middagsnack en diner krijgen. Op dagen dat de studenten trips gaan maken en dus een halve of hele dag weg zijn, wordt er gezorgd voor een lunchpakket en snack.

Programma:

Op de campus is er van alles te beleven, zo kan je verschillende sporten beoefenen mocht je dat willen; zoals voetbal, golf, paardrijden, zwemmen of tennis. Verder zijn er ook nog verschillende extra activiteiten te doen in Marbella, onder andere theater, robotica of moderne dans cursus maar ook kun je lessen yoga volgen. Als je echt trips wilt maken is dat ook mogelijk natuurlijk!. Zo kan je een dag naar Sevilla, Granada, Tarifa of Ronda, maar kan je ook een halve dag plekken bezoeken als Puerto Banús, Mijas of Sierra de las Nieves. Andalusië is namelijk het hart van het Romeinse en moslim Spanje en tevens ook de geboorteplaats van de Flamenco. Er is hier dus genoeg te beleven en je hoeft je dus zeker niet te vervelen!

 

Locatie

Het Marbella Elviria Kamp is gelegen op een bergtop 19 kilometer van het centrum van Marbella vandaan. Het is in een van Marbella’s mooiste stadsdelen! De Deutsche Schule in der Provinz Málaga is een van de beste scholen met uitstekende faciliteiten uit de omgeving. Het is dus puur het gebouw wat van deze school gebruikt wordt, niet het materiaal of docenten. Van beide kanten van de 30.000 m2 grote campus heb je uitzicht op een verschillende kustlijn. Enerzijds Marbella en anderzijds Estepona. Het strand is maar op 6 kilometer afstand!

Programma details:

Vanaf
€ 1290,-

Leeftijd
5-13 jaar

Startdata
30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.