Zomer programma in Marbella - Las Chapas

Marbella Las Chapas, deelt haar faciliteiten met een van de meest prestigieuze scholen, hier hebben de jonge zomerkampgangers een groot aanbod aan sportvelden, speelpleinen en fijne schoollokalen tot hun beschikking. Het ligt ongeveer op 12 kilometer afstand van Marbella, waar je binnen een kwartier te voet op het strand staat. De school is gelegen tussen mooie groene heuvels. De staff is natuurlijk erg professioneel en ervaren, om de jonge studenten zoveel mogelijk te leren en zoveel mogelijk lol te hebben. Marbella staat bekend om zijn jet-set status omdat het omgeven is door schitterende natuurparken, de beste stranden van Andalusië en de steden. Wat wil je nog meer? 

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie

Prijs:

 

Residentie + zomerkamp Prijs
2 weken € 1290,-
4 weken € 2290,-
6 weken € 3590,-
8 weken € 4475,-
Extra week € 795,-

*De vlucht naar Marbella is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten.

Accommodatie

De slaapzalen zijn ingedeeld op basis van geslacht en leeftijd. De slaapzalen zijn gemeubileerd met stapelbedden en kasten. Het aantal mensen dat in een kamer zit ligt tussen de 8 en 12 studenten. De toiletten en badkamers zullen ook gedeeld worden met elkaar. Er zal altijd iemand in de buurt zijn om zaken op te lossen of alles in de gaten te houden.

Programma:

Op de campus is er van alles te beleven, zo kun je verschillende sporten beoefenen mocht je dat willen; zoals voetbal, golf, paardrijden, zwemmen of tennis. Verder zijn er ook nog verschillende extra activiteiten te doen in Marbella, onder andere theater, robotica of moderne dans cursus maar ook kan je lessen yoga volgen. Als je echt trips wilt maken is dat ook mogelijk natuurlijk!. Zo kan je een dag naar Sevilla, Granada, Tarifa of Ronda, maar kan je ook een halve dag plekken bezoeken als Puerto Banús, Mijas of Sierra de las Nieves. Andalusië is namelijk het hart van het Romeinse en moslim Spanje en tevens ook de geboorteplaats van de Flamenco. Er is hier dus genoeg te beleven en je hoeft je dus zeker niet te vervelen!

 

Locatie

Las Chapas is gelegen op een prachtig landgoed. De campus neemt zo’n 38.000 vierkante meter in beslag. Het landgoed ligt bijna volledig in de schaduw aangezien het omringd is door een dik bos van dennenbomen. Dit geeft een kalme en rustige sfeer, je zit op 8 kilometer van het centrum van Marbella, op een korte rit van Hotel Don Carlos en dicht in de buurt van het algemene ziekenhuis. Het fantastische complex is ook slechts 15 minuten lopen van het strand.

Programma details:

Vanaf
€ 1290,-

Leeftijd
12-17 jaar

Startdata
30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.