Zomer programma in Valencia

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en heeft een culturele renaissance doorgemaakt in de afgelopen jaren. Liggend aan de Mediterrane kust, is het een middelgrote stad met ongeveer 800.000 inwoners met schitterende stranden, bekende promenades, fascinerende architectuur en een mild en zonnig klimaat! Valencia is een perfecte locatie voor een zomerkamp, studenten zullen minstens twee keer per week het strand bezoeken.

   

Inbegrepen:

  • 15 uur Spaanse les in de week
  • 24/7 supervisie
  • Zorgverzekering
  • Recreatie activiteiten
  • Leren op projectbasis
  • Lesmateriaal
  • Culturele workshops
  • Native speakers als docent
  • maaltijden per dag
  • Residentie en gastgezinnen

Prijs:

Residentie/gastgezin + zomerkamp Prijs
2 weken € 1490,-
4 weken € 2690,-
6 weken € 4150,-
8 weken € 4990,-
Extra week € 995,-

*De vlucht naar Valencia isniet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

De residentie is ingedeeld in driepersoonskamers, elk met een eigen badkamer. De kamers bevinden zich allemaal aan de buitenzijde van het gebouw en de meerderheid van de kamers heeft een klein eigen balkonnetje. De slaapkamers zijn voorzien van Wi-Fi verbinding en airconditioning. Vanaf 14 jaar en ouder kun je terecht bij een gastgezin mocht je dit willen!

Programma:

Aangezien Valencia heerlijk aan de kust ligt, ligt hier de nadruk op de sportactiviteiten in het water of op zee. Zo kun je hier surfen, zeilen of staand peddelen wanneer je de behoefte voelt om even lekker te gaan sporten! Als je even niet op het strand wilt liggen als je vrij bent van je studie, omdat je bijvoorbeeld wat van de omgeving wilt zien worden er natuurlijk ook verschillende trips georganiseerd. Zo kan je mee op dagtrips naar Alicante of Sagunto maar zou je er ook voor kunnen kiezen om gewoon een middagje op stap te gaan en een City Tour te doen in Valencia of een bezoek te brengen aan de City of Arts & Sciences.

Op de campus zelf wordt er ook een aantal activiteiten georganiseerd, hierbij moet je denken aan verkiezingen, muziek-, theater- of talentenshows en disco of spelletjesavonden.

 

 

Locatie

Enforex Summer Camp Valencia is ideaal gelegen in het hart van de stad op het Colegio Mayor Galileo Gailei. De buurt is vol met universiteitsstudenten, die een perfecte sfeer creeëren om de Spaanse cultuur te ontdekken, lokale mensen te ontmoeten, internationale vrienden te maken en om een fantastische tijd te hebben! Valencia is een andere idyllische stad gelegen aan de prachtige Middellandse Zee, gekenmerkt door zijn jonge energie, verse zeevruchten en paella, heerlijke stranden en leuke watersporten

Programma details:

Vanaf
€ 1490,-

Leeftijd
12-17 jaar

Startdata
30 juni, 14 juli, 28 juli,11 augustus

Spaans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.