Zomer programma Kunst & Engels in Winchester

Winchester is zeer populaire bestemming voor jonge studenten de stad biedt veel cultureelerfgoed om te gaan bezichten. Buiten het fijn dat Winchester zelf veel te bieden heeft, zijn er ook nog steden als Londen in de buurt waar je altijd uitstapjes naar zou kunnen maken! Ontdek dus van alles en verbeter jouw Engelse taalniveau in deze unieke stad. 

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Engelse les per week
 • Plaatsingstest en eind-test (niveau bepalen)
 • Certificaat 
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Engelse begeleider
 • Lesmateriaal
 • 3 maaltijden per dag
 • Een ware onderdompeling in de Engelse taal en cultuur
 • Vol activiteiten programma
 • 24 uurs supervisie
 • Reis & Medische verzekering
 • Transfers vanaf Heathrow

Prijs:

Prijs per persoon Residentie, privékamer, gedeelde badkamer Residentie, 8 bedden per kamer, gedeelde badkamer Cursusdata
Classic Summer School £ 795,- £ 780,- 15 Jul - 12 Aug
Arts Summer School £ 870,- £ 855,- 15 Jul - 29 Jul, 29 Jul - 12 Aug

 

Upgrade Prijs
Intensief Engels 3 uur per week, min. level A2 £ 50,-
Privéles per uur £ 60,-
Harry Potter Studio Tour moet geboekt zijn voor 1 mei 2019 £ 65,-

*De vlucht naar Engeland is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. De transfer van het vliegveld naar de school en weer terug is wel bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie

In de periode dat je deel neemt aan de Summer School zul je verblijven in de residentie van the St Swithun’s School. Het is een uitermate moderne residentie, waarbij je kunt kiezen tussen een privékamer of een gedeelde kamer. De badkamers zijn gedeeld en er is een algemene grote ruimte om te relaxen en met z’n allen te eten. De maaltijden zijn allemaal inbegrepen, wat dus neerkomt op 3 maaltijden per dag. Dit soort momenten zijn dus fantastisch om jouw Engels nog even een extra boost te geven door te communiceren met jouw klasgenoten daar. In de residentie is ook gratis Wi-Fi en airconditioning aanwezig. In de buurt van de campus zijn ziekenhuizen, supermarkten en het Winchester Wetenschapscentrum-Planetarium te vinden. Dit alles is op nog geen 10 minuten van de campus.

 

Activiteitenprogramma:

LAL neemt je mee in de wereld van een voetballer/ster. Neem een kijkje achter de schermen in het voetbalstadion van Chelsea, het zogeheten Stamford Bridge. Neem een plaatsje in de kleedkamer en de dug-out en denk je dan eens in dat er 60.000 mensen voor jou zitten te juichen! Natuurlijk wordt er ook aan de filmfanaten gedacht, er wordt namelijk ook een Harry Potter Studio Tour georganiseerd, waaraan je kunt deelnemen. Ga hier eens achter de schermen kijken hoe deze iconische films gemaakt werden. Aanschouw de kostuums en de special effects die deze films tot leven brengen. Er is ook een mogelijkheid om de moderne kunst te gaan aanschouwen in the Tate Modern Art Gallery. Hier hangt hangen enkele van de mooiste werken te wereld in de moderne kunst categorie. Verder zijn er natuurlijk ook activiteiten voor in de avond waar je aan deel zou kunnen nemen, zoals London Southbank by Night. Hierbij ga je op een avondtour langs verschillende unieke herkenningspunten in Londen, zoals onder andere Shakespeare’s Globe, Tate Modern en de St Paul’s Cathedral.

Arts summer school programma:

De Arts Summer School zal kinderen helpen om hun kunstzinnige kwaliteiten te ontwikkelen. Of je nu houdt van beeldhouwen, kleien of tekenen, je bent hier aan het juiste adres om jouw skills te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Naast deze handarbeid-activiteiten, zal je ook musea gaan bezoeken om te zien hoe de experts het hebben aangepakt.

Er is ook kans voor de 'natural performers' of mensen die de volgende ster van de show willen worden. 

Natuurlijk is er voor de jonge studenten ook de kans om in een meer natuurlijke omgeving vrienden te maken. Tijdens de middagen en avonden, kunnen ze deelnemen aan activiteiten en excursies. De activiteiten zal de studenten aanzetten om Engels te oefenen wat ze hebben geleerd tijdens de lessen.

Classic summer school programma:

Het classic summer school programma zit vol van interactieve activiteiten de gehele dag. Kinderen zullen in de ochtend of middag Engels studeren en voor de rest van de dag genieten van culturele, educatieve of recreatieve excursies! Daarna zullen zij doorgaan met activiteiten op de campus zelf, voor dat zij hun bed in zullen duiken. 

Er wordt veel waarde gehecht aan het snelle sociale proces door middel van het organiseren van welkomsfeesten op de eerste dag. Zo kunnen studenten direct elkaar ontmoeten en starten met het opzetten van vriendschappen. Aan het eind van de cursus is er een ceremonie voor het behalen van jouw certificaat, gevolgd door een afscheidsfeest. Hier zul je de laatste momenten van jouw reis samen beleven met jouw nieuwe vrienden van over de hele wereld.

 

Locatie

Winchester is een schitterende stad met onwijs veel historie. Het is makkelijk te bereiken, maar een uurtje van Londen vandaan. De zee, het bos en een plek op de werelderfgoedlijst met de Stonehenge zijn allen in de buurt van Winchester. Winchester is een stad in het zuidoosten van Engeland en was tot ongeveer het jaar 1000 zelfs de hoofdstad van Engeland. Tegenwoordig is het benoemd tot de beste plek om te leven in heel Engeland!

Programma details:

Vanaf
£ 780,-

Leeftijd
9-17 jaar

Datum
15 juli 2019 - 12 augustus 2019

Engels

Kunst

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.