Zomercursus Duits in Berlijn

Niets is geweldiger dan Duits te leren in Berlijn! De Duitse hoofdstad heeft zich in de afgelopen jaar ontwikkeld tot een wereldstad. Je zou Berlijn misschien niet snel omschrijven als glamoureus en elegant, maar het is cool, hip, en er is zoveel verschillends te zien en te beleven, dat je het zeker een keer meegemaakt moet hebben! Berlijn heeft een magische werking op jonge taalreis-studenten! Precies om deze reden biedt de taalschool sinds dit jaar twee geheel nieuwe junior zomercursussen aan in het hart van de hoofdstad van Duitsland, in twee geweldige, residentiële zomerkampen! Als je er voor kiest om één van deze programma’s te volgen in Berlijn, dan zul je niet alleen kennismaken met deze fascinerende stad, maar zul je ook allerlei jonge studenten ontmoeten uit allerlei verschillende landen en met ieder een andere cultuur! Wat is nou leuker dan Berlijn ontdekken met de nieuwe vrienden die je gemaakt hebt, terwijl je Duits leert? 

 

  

 

 

    

Inbegrepen:

  •         20 of 24 lessen Duits per week
  •         Instaptoets op de eerste dag
  •         Certificaat
  •         Lesmateriaal
  •         Excursies op zaterdag
  •         Elke middag en avond activiteiten
  •         3 maaltijden per dag
  •         Lokaal transportabbonement
  •         Vierpersoonskamers in residentie

Prijs:

Aantal weken Prijs  
  20 lessen 24 lessen
2 weken € 1450,- € 1550,-
Extra week plus € 725,- plus € 775,-
Accommodatie Prijs
6-persoonskamer Niet beschikbaar
4-persoonskamer Inclusief (basis standaard)
Tweepersoonskamer Plus € 75,-

Accommodatie

Zoals ook in Frankfurt en München, maakt de taalschool in Berlijn ook gebruik van 4-persoonskamers met mogelijkheid tot upgrade naar een 2-persoonskamer. Ideaal om met jouw leeftijdsgenoten lol te maken en nog iets leren ook! Door de gedeelde kamer maak je heel snel vrienden en zie je dit vaak als uitvalsbasis samen met anderen waar je veel mee optrekt. De kamers hebben allemaal een badkamer erbij, inclusief douche en toilet. De residentie heeft een fraaie skylounge met prachtig uitzicht over Berlijn, een dakterras en een enorme tuin en erg moderne kamers. Kortom een toplocatie om te verblijven dus tijdens jouw tijd in Berlijn!

Programma:

De residentiecursus is een ideale keuze voor jou, mocht jij houden van zoveel mogelijk tijd doorbrengen met jouw medestudenten en als je uitkijkt naar middagen  vol met leuke activiteiten en sporten. Je zal in een residentie verblijven samen met de nieuwe vrienden die jij gemaakt hebt tijdens de cursus. De residentie is compleet gereserveerd voor jonge studenten zoals jij! Het personeel zal 24/7 aanwezig zijn, mochten er vragen of problemen zijn dan kun je bij hen terecht. Zij proberen er voor te zorgen dat jij je zoveel als mogelijk thuis voelt. Door 20 lessen per week te volgen zul je heel snel progressie maken en dat wordt alleen maar versterkt door het met jouw medestudenten en op straat te spreken. Mocht je toch liever nog iets intensiever lessen volgen, dan kun je ook de keuze maken om 24 lessen per week te volgen.

 

Locatie

De Berlin Park residentie bevindt zich niet exact in het centrum, Berlin-Mitte, maar nog steeds in het hart van de stad. Vanaf hier kunnen alle bezienswaardigheden gemakkelijk te voet bereikt worden. Van de Rijkstag tot de Brandenburger Tor, niets is verder dan op 15 minuten loopafstand! Potsdamer Platz en bijvoorbeeld het Holocaust monument zijn ook super dichtbij. Verder is het centraal station van Berlijn, binnen 5 minuten te bereiken te voet. Hierdoor kun je gemakkelijk reizen naar elke uithoek van Berlijn en omstreken om op deze manier zoveel mogelijk te zien.

Programma details:

Vanaf
€ 1450,-

Leeftijd
14 - 17 jaar

Datum
16 juni 2019 - 24 augustus 2019

Duits

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.