Zomercursus Duits in Frankfurt

Als je van verrassingen en ontdekkingen houdt, dan is Frankfurt de stad voor jou! Omdat Frankfurt wemelt van de contrasten, clichés en overdrijvingen, zal het je blijven verbazen! Frankfurt is rijk en elegant, maar ook druk en hectisch. Welbekend om het feit dat het de belangrijkste financiële stad van Duitsland is, en daarbij ook het thuis van de German Stock Exchange. Het lijkt wel alsof je in Amerika bent, maar dan middenin Europa! Overal wolkenkrabbers, alles glimt en is helder. Naast de prachtige skyline zit Frankfurt boordevol met theaters, musea, galerijen en clubs.

   

Inbegrepen:

  •         20 of 24 lessen Duits per week
  •         Instaptoets op de eerste dag
  •         Certificaat
  •         Lesmateriaal
  •         Excursies op zaterdag
  •         Elke middag en avond activiteiten
  •         3 maaltijden per dag
  •         Lokaal transportabbonement
  •         Vierpersoonskamers in residentie

Prijs:

Aantal weken Prijs  
  20 lessen 24 lessen
2 weken € 1450,- € 1550,-
Extra week plus € 725,- plus € 775,-
Accommodatie Prijs
6-persoonskamer Niet beschikbaar
4-persoonskamer Inclusief (basis standaard)
Tweepersoonskamer Plus € 75,-

Accommodatie

De residentie is gelegen in hartje centrum van de stad.  Het metrostation Galluswarte is zo ongeveer recht voor de deur.  Perfect startpunt van de dag dus om op ontdekking te gaan in de stad. De residentie biedt heel veel faciliteiten, zo heeft elke kamer een eigen badkamer met wc en douche. De kamers worden gedeeld door 4 personen. Daarnaast worden de kamers elke dag schoon gemaakt en om de 4 dagen wordt de stapel handdoeken vervangen door schone voor je. Het hoogtepunt van de residentie is toch wel de SkyLounge op het dakterras. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over Frankfurt en zie je Frankfurt’s skyline gevuld met wolkenkrabbers.

Programma:

De residentiecursus is een ideale keuze voor jou, mocht jij houden van zoveel mogelijk tijd doorbrengen met jouw medestudenten en als je uitkijkt naar middagen  vol met leuke activiteiten en sporten. Je zal in een residentie verblijven samen met de nieuwe vrienden die jij gemaakt hebt tijdens de cursus. De residentie is compleet gereserveerd voor jonge studenten zoals jij! Het personeel zal 24/7 aanwezig zijn, mochten er vragen of problemen zijn dan kun je bij hen terecht. Zij proberen er voor te zorgen dat jij je zoveel als mogelijk thuis voelt. Door 20 lessen per week te volgen zul je heel snel progressie maken en dat wordt alleen maar versterkt door het met jouw medestudenten en op straat te spreken. Mocht je toch liever nog iets intensiever lessen volgen, dan kun je ook de keuze maken om 24 lessen per week te volgen.

 

Locatie

Zoals al vernoemd bij het kopje accommodatie, ligt de residentie ideaal gelegen aan het metrostation. Vanaf hier zullen dus ook vele excursies en activiteiten beginnen.  Er is namelijk een heleboel te zien in deze stad. Het zou dan ook een fout zijn om deze metropolis aan de Main rivier enkel af te doen aan zijn rol als financieel centrum. De stad heeft zoveel meer te bieden dan dat, naast de 3 meest belangrijke bezienswaardigheden: De kathedraal van Frankfurt, Römerberg (historisch centrum) en de St. Paul’s kerk, is er nog zoveel meer te zien dan dat. Zo zijn er talloze musea, parken, tuinen en andere plekken om te ontdekken in de stad. Buiten dat is er ook nog een gevarieerd aanbod aan excursies in de omliggende gebieden/steden. Ideaal gelegen dus om nooit stil te hoeven zitten!

Programma details:

Vanaf
€ 1450,-

Leeftijd
14 - 17 jaar

Datum
23 juni 2019 - 3 augustus 2019

Duits

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.