Zomercursus Duits in München

Het Oktoberfest en de biertuinen, Lederhosen en Schlagermusik… er is geen stad in Duitsland met een beter voorbeeld van de Duitse traditionele cultuur dan de bayerische hoofdstad! Als je een paar uur in deze stad doorbrengt merk je het meteen: dit is de stad waar de “gemütlichkeit” is uitgevonden. Het is ontzettend bijzonder om in de wereldberoemde Engelse tuin te genieten van een Weisswurst en een pretzel, zelfs met mooi weer zie je vanaf München de bayerische Alpen! Naast dat het met 10 topuniversiteiten en meer dan 80.000 studenten een ware, jonge studentenstad is, zal je ook onder de indruk zijn van de hartelijkheid en de levensstijl van de inwoners, waarbij altijd van het leven genoten wordt! De stad van Bayern München, BMW en alle bierbrouwerijen maken het chique en fijne München tot een onmisbare bestemming op jouw lijstje!

   

Inbegrepen:

  • 20 of 24 lessen Duits per week
  • Instaptoets op de eerste dag
  • Certificaat
  • Lesmateriaal
  • Excursies op zaterdag
  • Elke middag en avond activiteiten
  • maaltijden per dag
  • Lokaal transportabbonement
  • Vierpersoonskamers in residentie

Prijs:

Aantal weken Prijs  
  20 lessen 24 lessen
2 weken € 1450,- € 1550,-
Extra week plus € 725,- plus € 775,-
Accommodatie Prijs
6-persoonskamer Niet beschikbaar
4-persoonskamer Inclusief (basis standaard)
Tweepersoonskamer Plus € 75,-

Accommodatie

De residentie biedt plek voor genoeg studenten, de studenten worden ingedeeld in kamers die zij zullen delen met 3 andere medestudenten. Mocht je liever de kamer met minder mensen delen dan is er een mogelijkheid om jouw kamer te upgraden naar een tweepersoonskamer. Bij elke kamer zit een eigen badkamer met douche en wc. Buiten het feit dat de aansluitingen perfect zijn met het openbaar vervoer vanaf de residentie, hoef je bij wijze van spreken niet eens de residentie te verlaten om een leuke tijd te hebben. De junior residentie in München biedt namelijk genoeg fijne faciliteiten, zoals altijd gratis Wi-Fi, biljarttafels en voetbaltafels om zo met elkaar contact op te nemen buiten de lessen.

Programma:

De residentiecursus is een ideale keuze voor jou, mocht jij houden van zoveel mogelijk tijd doorbrengen met jouw medestudenten en als je uitkijkt naar middagen  vol met leuke activiteiten en sporten. Je zal in een residentie verblijven samen met de nieuwe vrienden die jij gemaakt hebt tijdens de cursus. De residentie is compleet gereserveerd voor jonge studenten zoals jij! Het personeel zal 24/7 aanwezig zijn, mochten er vragen of problemen zijn dan kun je bij hen terecht. Zij proberen er voor te zorgen dat jij je zoveel als mogelijk thuis voelt. Door 20 lessen per week te volgen zul je heel snel progressie maken en dat wordt alleen maar versterkt door het met jouw medestudenten en op straat te spreken. Mocht je toch liever nog iets intensiever lessen volgen, dan kun je ook de keuze maken om 24 lessen per week te volgen.

 

Locatie

De residentie van DID zit slechts 6 metrohaltes van de Marienplatz, het hart van de stad met alle winkels en vele toeristische attracties! Vanaf hier kun je dus heel gemakkelijk de stad verkennen. Het wordt dus niet makkelijker dan dit om de Beierse hoofdstad te verkennen, zo kun je vanuit de residentie makkelijk de wijde wereld in. Na een treinreisje van 7 minuten sta je op centraal station in München. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten bij ’s werelds meest bekende bezienswaardigheden zoals het Neuschwanstein kasteel van de gravin Andechs. Maar ook de Garmisch-Partenkirchen staat op het excursieprogramma, net zoals Augsburg, Ulm en Nuremberg. In München zelf zijn ook genoeg dingen te zien of doen. Bezoek bijvoorbeeld eens de Engelse Tuin, het Olympisch park of BMW World.

Programma details:

Vanaf
€ 1450,-

Leeftijd
14 - 17 jaar

Datum
16 juni 2019 - 24 augustus 2019

Duits

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.