Zomercursus Frans in Frankrijk

Montpellier ligt in het zuiden van Frankrijk en heeft een historisch stadscentrum met vele smalle straatjes met winkeltjes en bezienswaardigheden.De junior school zit in een Franse privéschool, genaamd: Ecole Saint-François Régis. Deze school wordt exclusief voor de zomer gebruikt. De school ligt in de rue Plantade, in het historische centrum van Montpellier. Studenten hebben alles om zich heen om op de beste manier Frans te leren en ze hebben alles om er het beste van te maken tijdens hun verblijf in Zuid-Frankrijk..

   

Inbegrepen:

 • 15 uur Franse les per week
 • Plaatsingstest
 • Certificaat
 • Maximaal 15 studenten per klas
 • Franse begeleiders en docenten
 • Lesmateriaal
 • Accommodatie (gastgezin of residentie)
 • maaltijden per dag
 • Vol activiteiten programma
 • 24/7 supervisie
 • Ultieme Franse ervaring

Prijs:

Programma  Prijs
Junior programma volledig  € 790 p/w
Junior programma met alleen lunch zonder accommodatie € 410 p/w
Alleen de junior cursus € 230 p/w
Upgrades  
4 privélessen toevoegen aan jouw junior cursus €240 per week

 

*De vlucht naar Frankrijk is niet bij de prijs in begrepen en dien je zelf te regelen. Uiteraard kunnen we met u meekijken voor goede vluchten. 

Accommodatie

Er zijn voor het keizen van een accommodatie twee mogelijkheden: Gastgezin of Studentenresidentie. Een verblijf bij een gastgezin zorgt voor de ultieme onderdompeling in de Franse ervaring. Daarnaast is het ook de beste manier voor studenten om de taal zo snel mogelijk te verbeteren. Het geeft de studenten namelijk niet alleen een inzicht in het complete plaatje van het Franse leven, maar ook wordt er natuurlijk veel Frans onderling gesproken dus kun je alles wat je leert direct in praktijk brengen. De gezinnen gaan natuurlijk door een strenge procedure om erkend te worden als een goed gastgezin. De meeste gezinnen bij LSF doen dit al jaren. Wanneer je ouder bent dan 14 jaar dan kan je er ook voor kiezen om te verblijven in een studentenresidentie. Hier zijn privé- of tweepersoonskamers beschikbaar. Alle kamers hebben een eigen douche en wasbak, bureau en kledingkast. In de residentie zijn gemeenschappelijke ruimtes om wat te eten en drinken, te studeren, de was te doen of uit te rusten. In de residentie is ook altijd personeel aanwezig die je kan helpen bij vragen of problemen.

Programma:

Het sociale activiteitenprogramma is een mix vol van allerlei dingen, waaronder sporten, bezoeken aan musea, stedentrips, bbq’s, disco’s en excursies, niet te vergeten het onvermijdelijke bezoek aan de mediterrane stranden! Tijdens alle activiteiten worden de studenten vergezeld door vriendelijke begeleiders en tijdens het gehele programma is er 24/7 controle over de veiligheid van de studenten. De activiteiten staan altijd in het teken van het beter leren kennen van jouw nieuwe omgeving, nieuwe vrienden, nieuwe docenten en activiteiten leiders.

Locatie

 

 

Met bijna 300 dagen met zonneschijn per jaar, is Montpellier een uiterst zomerse bestemming. Gelegen op 15 minuten van de zee en de zandstranden waan je, je in een uiterst Mediterrane sfeer.

Montpellier is zowel een moderne als historische stad. Zo biedt het uitstekende mogelijkheden om veel culturele activiteiten te ondernemen zoals het bezoeken van het bekende Fabre museum, festivals of opera's bijvoorbeeld.

Montpellier is een echte studentenstad, met haar warme en jonge atmosfeer verwelkomt Montpellier jaarlijk zo'n 80.000 studenten, ongeveer 30% van de bevolking, vanuit de gehele wereld. 

 

 

Programma details:

Vanaf
€ 230,-

Leeftijd
11-16 jaar

Datum
23 juni 2019 - 17 augustus 2019

Frans

Ben jij geïnteresseerd in dit programma?

Jongeren cursussen in het buitenland, word wijzer op reis! 5/5 2
Wij gebruiken cookies. Deze site maakt gebruik van cookies services voor customised adds en om het verkeer in kaart te brengen voor analyse doeleinden. ik ga akkoord met deze voorwaarden.